Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

BRUG FOR HJÆLP?    +46 (0)10 129 80 80

Hos os kan du købe dit drømmekomfur direkte fra distributøren

Tips og råd

Falcon komfurer har sidehængte ovndøre, så det er vigtigt, at du læser vores tips og råd!

  • Hvis komfuret skal placeres mellem køkkenlågerne, skal det placeres, så forsiden af ovndøren er 30 mm foran forsiden af køkkenlågen. Hvis du placerer komfuret på denne måde, kan det være nødvendigt med et lille stykke stål bag komfuret.
  • Ønsker du derimod, at komfurets ovndøre skal flugte med forsiden af køkkenlågerne? Ja, så anbefaler vi, at du tilføjer 10-18 mm (afhængigt af komfurmodellen) på indbygningsmålene mellem skabene.
  • Vil du placere komfuret i et hjørne? Se fig. 7-3, som illustrerer, at der skal være en afstand på 130 mm, for at du frit kan åbne højre eller venstre ovndør.

 

Så med andre ord – giv det gerne en ekstra tanke, så dit Falconkomfur finder den bedste plads i dit køkken!

Oplysninger om naturgas/flaskegas

Er du skeptisk over for eller måske ligefrem bange for gas? Det behøver du ikke være, så længe du installerer og håndterer gassen rigtigt.

Her får du vigtig information om gas. Selvfølgelig er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere i detaljer om, hvad der gælder for netop dit køkken.

Først og fremmest vil vi gerne pointere, at alle Falcon-komfurer med gaskogeplade kun må installeres af en autoriseret gasinstallatør, for at garantien skal gælde.

  • Falcon-komfurerne er godkendt til naturgas og flaskegas. Derudover skal slangeforbindelsen mellem gasflaske og komfur være så kort som muligt, maks. 1,5-2 meter. OBS! Gasflasker skal altid stå lodret, også når de transporteres.

Ved du, hvad der gælder for en elektrisk installation?

Alle vores Falcon-komfurer skal installeres af en autoriseret el-/gasinstallatør for at garantien skal gælde, men også for at installationen kan udføres på en sikker og professionel måde. Vi anbefaler følgende med hensyn til elektrisk installation:

  • 3×16 ampere, O:a og jord. Dette er et minimumskrav, men så kan du ikke forvente fuld effekt på alle funktioner samtidig.
  • 3×20 ampere, 0:a og jord. Dette giver en bedre ydelse på komfurets funktioner.
  • 3 x 25 ampere, 0:a og jord. Dette garanterer, at du kan køre alle funktioner på ovnen med fuld effekt.
  • I din komfurleverance medfølger en svensk eller engelsk installations- og brugsanvisning, så du nemt kan komme i gang med din madlavning og bagning.

Chicken-02_web.jpg

Min venstreovn fungerer lige pludselig ikke, hvad kan det skyldes?

Hvis dette sker, vil vores første spørgsmål være, om der har været en strømafbrydelse for nylig, eller om du selv har slukket for strømmen? Hvis der har været slukket for strømmen, skal du altid indstille timeren igen. Hvis du ikke gør dette, fungerer venstre ovn ikke. Så fejlen afhjælpes normalt hurtigt!